„Звончићи“ – Крњево, Николе Пашића 4. у склопу Основне школе „Вук Караџић“

Са радом смо почели 1972. године у просторијама основне школе, у адаптираној учионици. Дуги низ година васпитно-образовни рад одвијао се у оквиру једне групе коју су чинила деца пред полазак у школу. Временом се јавила потреба за пријем деце млађег узраста па је боравак адаптиран, прилагођен потребама млађе деце и са радом је почела и млађа мешовита васпитна група.

У оквиру петочасовног боравка деце васпитно-образовни рад организују две васпитачице, а велику помоћ у планирању и реализацији рада пружају директорка установе, стручни сарадници, родитељи, представници Локалне заједнице, Општине Велика Плана. Трудимо се да остваримо квалитетан васпитно-образовни рад кроз тимски рад, толеранцију, поштовање и уважавање потреба и интересовања деце.

Током 2022. године изграђен је нов, наменски објекат предвиђен за целодневни боравак. У току је потпуно опремање новог вртића са савременом опремом и садржајима, а на васпитачима је да квалитетним васпитно-образовним радом пруже подршку свима и створе подстицајну средину за учење и развој сваког детета.

Албум са нашим сликама можете да погледате ОВДЕ.